Tuinverlichting

Om je tuin, balkon of terras echt tot leven te brengen, hebben wij een groot assortiment solar buitenverlichting. Het is niet alleen de lamp naast de voordeur, maar door het plaatsen van een spot kunt u de aandacht vestigen op een mooi beeld, vijver of een mooie hoek van de tuin. Er is keuze in kunststof, aluminium en RVS lampen. Uit 220 V of zwakstroom, uit lampen met bewegingsmelder of in te stellen lichtinval. Kortom, keuze genoeg om eens langs te komen.
Veel verschil in maten en ook qua prijzen is er een aanbod voor iedereen. Hierbij staat het merk Luxform voorop in ons tuincentrum. 

De Intelligent solar LED energy serie is een innovatie op het gebied van solarverlichting. Deze lampen blijven namelijk in de winterperiode langer branden in vergelijking met traditionele solar lampen! Met zijn Intelligentie Chip is de lamp in staat om zijn lichtopbrengst aan te passen aan de geladen energie van die dag. In de zomerse periode zal de lichtopbrengst maximaal zijn gedurende 8 branduren. In de winterperiode zal de lichtopbrengst dimmen, zodat de lamp voor een langere periode licht geeft.