Sfeer en Cadeau

Sfeer en cadeau

Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Prachtige vazen en potten van onze leveranciers, ter steege en floran die  binnen goed tot z’n recht komen of zoekt u juist mooi decoratief mandwerk van onze leverancier 'van der leeden' Daarnaast hebben wij een aparte hoek met mooie zijde bloemen, droogbloemen en planten om uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen. Hippe kussens, plaids en een groot assortiment aan kaarsen en sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer. Bij ons kunt u volop inspiratie opdoen en u blijft op de hoogte van de nieuwste woontrends. Op onze sfeerafdeling kunt u voor iedere verjaardag wel een leuk cadeau vinden. 

Cadeauhoek

In onze smaakvolle cadeauhoek kunt u een tweedeling zien van stijlen. In onze ene hoek vind u juist alle decoratie met natuurlijke materialen van de welbekende leverancier waar ook de droogbloemen hoog in het vaandel staan. Namelijk 'van Dijk Naturalis' Hier vind u juist wat aardse tonen maar ook sfeervolle gekleurde vazen met zorg uitgezocht door ons eigen team. Klokken, kandelaren, lampen, beeldjes, ornamenten, wij hebben van alles!
In onze andere hoek kunt u heerlijk neuzen tussen alle kleuren en sferen die weer smaakvol zijn gepresenteerd. Bent u op zoek naar landelijke decoratie, of juist industrieel en modern of wilt u juist veel kleur in uw huis? 
Per kleur of kleurstelling hebben wij een wisselend assortiment wat meegaat met het seizoen en met de trends.