Tuincentrum Gelderland

Op zoek naar een tuincentrum in Gelderland? Tuincentrum de Nieuwstad is een compleet tuincentrum gericht op de regio Gelderland met alles op het gebied van huis, tuin en dier.

Assortiment tuincentrum Gelderland

In ons tuincentrum in Gelderland vindt u alles wat u van een tuicentrum verwacht, én meer! Wat dacht u van bijzondere kamerplanten, een complete dierenwinkel, potterie voor elke tuin en elk huis, alles op het gebied van vijvers, diverse barbecues en handig gereedschap. Tot slot vindt u bij ons de leukste woonaccessoires! Een cadeauwinkel waar voor ieder wel wat leuks te vinden is. Als u door de bomen het bos niet meer ziet, geven onze deskundige medewerkers u graag advies. Of neem een kijkje tussen onze informatieve tuintips en laat u inspireren!

Neem contact op met ons

Wat te doen in Gelderland wanneer u op bezoek bent of een weekendje weg hebt geboekt? Kom langs ons tuincentrum in Elburg (Gelderland) en verwen uzelf of iemand anders met een leuk cadeau voor in huis, de tuin of voor uw huisdier. Graag tot ziens!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen of stap binnen in ons gezellige tuincentrum! Kijk op onze contactpagina voor actuele openingstijden en adresgegevens.