Groente en Kruiden

Bent u dol op tuinieren met een eetbaar resultaat? Ook hier hebben wij een mooi assortiment in neergezet. Van pootaardappelen tot groenteplanten om zelf op te kweken. 
Plantuien, zaden maar ook potjes, netten of afdekzeil ligt volop in de winkel. Heeft u thuis niet de mogelijkheid voor een grote groentetuin? Dan is misschien een moestuinbak of kweekbak  voor u een goede optie! Voor vele van ons is dit een mooie hobby met een heerlijk eetbaar resultaat! op ons buitenterrein vind u ook een groot scala aan fruitbomen! 

Sla en andijvie, of broccoli en bloemkoolplantjes om zelf op te kweken? Of gaat u voor de komkommers en paprika? Wij hebben volop keuze met kwalitatief mooie en sterke plantjes. 
Laat ook uw kinderen mee helpen om hun eigen aardbeien en groente te verbouwen, zodat ze spelenderwijs bewust worden in het groei proces van hun maaltijd. 
Alles om uw groentetuin te laten slagen kunt u bij ons vinden. Planten steunen van Peacock  en bamboestokken leiden uw groente planten naar de juiste weg. Ook voor deze planten hebben wij specifieke potgrond (moestuingrond van POKON ) en voeding. 

Kruiden zijn ook heerlijk geurend in de tuin, maar ook bieden ze net een extraatje aan uw maaltijd. Denkt u aan basilicum, rozemarijn, munt en oregano wat u veel gebruikt in de keuken. 


Biologisch met een lekker resultaat!