Home > Grote kamerplanten

Grote kamerplanten

Met mooie, grote kamerplanten creëert u snel en gemakkelijk een gezellige sfeer in huis. Grote kamerplanten brengen uw interieur tot leven en zijn mede daarom een perfecte remedie tegen bijvoorbeeld een winterdipje. Maar welke plant moet je nu kiezen? Onze medewerkers geven u graag advies!

Geniet van grote kamerplanten
Naast het assortiment grote kamerplanten, van cactussen tot palmen, drakenbloedbomen, yucca’s, lepelbloemen en flamingoplanten, hebben wij natuurlijk ook diverse soorten potgrond. Potgrond met voeding waarmee u uw grote kamerplanten nog langer mooi en gezond kunt houden. In de potgrond speciaal zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat uw grote kamerplant een extra impuls krijgt.

Wij stellen graag een arrangement voor u samen onder het genot van een kopje koffie. Denkt u ook aan potten voor uw grote kamerplant? Wij hebben de keuze uit kunststof, keramiek, zink, mandwerk en glazen vazen.

Tuincentrum de Nieuwstad – dé grote kamerplant specialist van Gelderland! Kom nu langs voor een ruime keuze, goed advies en scherpe prijzen!

Neem contact op met Tuincentrum de Nieuwstad
Uiteraard hebben wij naast grote kamerplanten ook kleine kamerplanten en tuinplanten in ons assortiment. Breng een bezoekje aan ons tuincentrum en laat u inspireren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen, wij helpen u graag! Bekijk eerst onze openingstijden en adresgegevens voordat u voor een dichte deur staat.