Home > Kerst

Kerst

Kerst in Elburg is altijd een ontzettend gezellige periode. Misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. Buiten is het koud en donker, maar binnen is het warm en gezellig. De mooi versierde kerstboom is een echte eye catcher en de kerstverlichting maakt de sfeer helemaal compleet. Vier Kerst in Elburg bij tuincentrum de Nieuwstad en bezoek de wonderlijke kerstshow.

Kerst in Elburg
Ga mee op reis in een wereld vol lichtjes en wordt geïnspireerd door vier sfeervolle kerst themakamers in Elburg. Krijg een wintersportgevoel bij het ‘Snowy Winter’ thema, voel je rijk en chique in de ‘Shades of Red’-room, vindt romantiek met een vleugje brocante in de ‘Pastel Dreams’-kamer of ervaar het strakke, hippe thema ‘Merry Christmas’ dat een moderne, maar tevens intieme sfeer oproept. Een bezoek aan Tuincentrum de Nieuwstad in Elburg is een kerst beleving voor jong en oud!

Ook voor uw vuurwerk!
Naast een compleet en sfeervol kerst assortiment en show is tuincentrum de Nieuwstad ook de vuurwerk specialist van Elburg en omgeving. Met onze jarenlange ervaring, veilig vuurwerk en scherpe aanbiedingen gaan wij met zijn allen knallend het nieuwe jaar in! Vanaf november vindt u de link op onze website naar de vuurwerkwebwinkel.

Contact tuincentrum de Nieuwstad
Wilt u een kijkje nemen bij onze mooie kerst show in Elburg? Neem contact op voor meer informatie. Hier kunt u ook onze openingstijden en adresgegevens vinden. Onze medewerkers helpen u graag. Tot ziens bij Tuincentrum De Nieuwstad.