• Ook voor knalgoed vuurwerk

Kerstartikelen

Tuincentrum de Nieuwstad in Elburg is omgetoverd tot een ware sprookjeswereld. Ga mee op reis in een wereld vol lichtjes en wordt geïnspireerd door vier sfeervolle themakamers. Krijg een wintersportgevoel bij het ‘Snowy Winter’ thema, voel je rijk en chique in de ‘Shades of Red’-room, vindt romantiek met een vleugje brocante in de ‘Pastel Dreams’-kamer of ervaar het strakke, hippe thema ‘Merry Christmas’ dat een moderne, maar tevens intieme sfeer oproept. Een bezoek aan Tuincentrum de Nieuwstad is een beleving voor jong en oud!

De themakamers

Als de boom eenmaal gekozen is, dan is het tijd om inspiratie op te doen. Onze vier themakamers geven u uiteenlopende voorbeelden voor een sprankelende en sfeervolle kerst. Elke kamer heeft dankzij het wisselende kleurgebruik en de verschillende accessoires een geheel eigen karakter. Welk thema past bij u?

Snowy Winter

Snowy Winter heeft als hoofdkleuren wit, blauw en grijs. De combinatie van verschillende tinten blauw (ijsblauw, turquoise, donkerblauw) creëren een verrassend winters effect. Niet alleen de versieringen van de kerstboom zijn in stijl, maar ook de accessoires: potten, vazen, waxinelichtjes, kussens en windlichten. En voor aan de muur een winterse voorstelling op canvas met een echt lichtje! Weer geen witte kerst dit jaar? Haal de winter naar binnen met het ‘Snowy Winter’-thema.

Shades of Red

Een chique en warme uitstraling wordt gevonden in de Shades of Red-room. Stijlvolle en traditionele kleuren als rood en goud worden gecombineerd met diep paars. Het geheel krijgt een vleugje glamour met subtiele accessoires voorzien van glitters, warme plaids en luxe kussens. Tuig de kerstboom eens op in kleurlagen. Een verrassend chique effect! Shades of Red staat voor stijlvol klassiek.

Pastel Dreams

Nostalgisch en lieflijk. Dat is de uitstraling van onze kamer ‘Pastel Dreams’. De tinten roze, wit en mint voeren de boventoon en maken samen met accessoires van veren en zijde de romantische ‘look’ compleet. Met een knipoog naar brocante is ‘Pastel Dreams’ een ware eyecatcher. Op deze afdeling is er tevens van alles te vinden voor baby’s eerste Kerstfeest!

Merry Christmas

De kleuren van themakamer ‘Merry Christmas’ zijn rood, zwart en wit. Een strak thema met een hippe, moderne uitstraling. Het zwart wordt doorgevoerd in veel accessoires: zwarte rozen, zwarte krijtbordjes in de vorm van een kerstboom, zwarte waxinelichthouders en trendy letterkussens. ‘Merry Christmas’ is gedurfd en origineel!